Boeren BengelsGroene Gezonde Kinderopvang
 

Wie is Nicolle Bogers?Mijn naam is Nicolle Bogers, ik woon samen met Kors en ben moeder van 3 volwassen kinderen, een zoon en twee dochters. We hebben vijf kleinkinderen waar we ontzettend trots op zijn. Wij wonen samen met onze katten, hond en kippen op een boerderij in Hooge Zwaluwe.

Als kind ging ik altijd graag logeren op de boerderij van mijn oom, ik beleefde met mijn nichtjes allerlei avonturen, zag hoe kalfjes geboren werden, mocht mee rijden op de kar als het hooi binnen gehaald werd. En speelde heel veel met alle dieren die daar rondliepen. Thuis hadden mijn ouders een moestuin. Ik ging samen met mijn moeder bloemen plukken en gaf de sla water en smulde van de aardbeien. Al deze mooie herinneringen zijn als zaadjes, die nu opnieuw gaan uit komen.

Ruimt 25 jaar ben ik werkzaam geweest in de kinderopvang (baby-dreumesopvang/peuteropvang/buitenschoolse opvang) bij een werkgever en daar heb ik met veel plezier gewerkt en ervaring opgedaan. Daarnaast ben ik creatief coach en ben ik gespecialiseerd om hooggevoelige kinderen te begeleiden.

Door alle ervaringen, als pedagogisch medewerker maar ook als ouder, heb ik een eigen kijk op kinderopvang gekregen. Vanuit deze ervaringen is Boeren Bengels ontstaan, het best haalbare van beide werelden.

Graag geef ik kinderen de ruimte om te groeien en mooie herinneringen te maken. Net zoals ik zelf als kind avonturen heb beleefd op de boerderij van Oom Jan en in de moestuin van mijn ouders. Door het aanbieden van leuke thema's en activiteiten stimuleer ik de talenten van kinderen en wil ik ze graag meenemen op dit mooie avontuur op onze boerderij in Hooge Zwaluwe.

  • In de Beleeftuin met een moes- en kruidentuin is altijd wat te ontdekken.
  • In de boomgaard kunnen kinderen heerlijk ravotten en spelen.
  • In het atelier kunnen de kinderen knutselen
  • In het theater kunnen kinderen genieten van een poppenkastvoorstelling of een mooi verhaal.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig een kijkje nemen bij de Boeren Bengels.

Creatieve groet,

Nicolle Bogers